Tervetuloa studiollemme Vallilaan. Studiomme on vuokrattavissa tuotantoihin ja tapahtumiin. Kaunis tehdasmiljöö tarjoaa urbaanit puitteet erilaisten yritystapahtumien- ja juhlien järjestämiseen. Vuokraamme studiotilaa myös kuvauskäyttöön.

Studiotilaa vuokralaisen käytössä on noin. 80 m2 ja se vuokrataan sellaisenaan, eli tyhjänä ja avarana. Tila voidaan tapahtumaa varten kalustaa erilliskorvausta vastaan.

Studion keittiö tarvikkeineen ja kahviastiasto on vieraiden vapaassa käytössä. Juhlatilan somistuksessa (esim. ilmapallot paikan päälle, kertakäyttöastiat yms.) auttaa tarvittaessa Pop up kemujen suunnittelu- ja juhlien järjestelypalvelu. 

Halutessanne myös catering on varattavissa kauttamme, mutta emme edellytä minkään tietyn palveluntarjoajan käyttöä. Omissa tarjoiluissamme suosimme lähi-, luomu- ja kasvisruokaa.

Vuokraus- ja varausehdot ja hinnasto

  • Päivävuokra arkisin 240 €
  • Viikonloppuvuokra: pe klo 17- su klo 12 490 € 
  • Vuorokausivuokra perjantai klo 17-lauantai klo 12: 350 €
  • Vuorokausivuokra lauantai klo 14-sunnuntai klo 14: 380 €
  • Muut vuokra-ajat sopimuksen mukaan.

Minimivuokraveloitus 1 päivä. Juhla- ja tapahtumakäytön yhteydessä veloitamme lisäksi 90 € suuruisen siivousmaksun. Hinnat sisältävät alv:n.

Lisätiedot:

Maksettu tilavuokra tai varausmaksu vahvistaa varauksen. Tilavuokra tulee olla kokonaisuudessaan maksettu ennen vuokralaisen tilankäyttötarvetta. Yli yhden kuukauden päähän tilankäyttötarpeesta sijoittuvista tapahtumista peritään 20% varausmaksu tilausvahvistuksen yhteydessä. Alle kuukauden sisään sijoittuvat tapahtumat laskutetaan kokonaisuudessaan varauksen vahvistuksen yhteydessä.

Mikäli tilaaja peruu tai siirtää tapahtuman ja siihen liittyvän tilavuokran alle 15, mutta ennen 7 vuorokautta sovitusta vuokra-ajasta, pidättää 624 Studio keskeytyksen tai peruutuksen johdosta 50 % tilavuokrasta. Mikäli tapahtuma perutaan tai siirretään 5 vuorokautta ennen vuokra-ajankohtaa, on korvaus 75% vuokrasta. Alle 3 vuorokauden sisällä peruutetusta tai siirretystä tapahtumasta 624 Studio perii tilaajalta 100% vuokrasta ja peruutuksesta aiheutuneet muut todelliset kulut (esim. mahdolliset kaluste- ja catering-kulut.) Maksettua varausmaksua ei palauteta, vaikka tilaaja peruu varauksen ennen 15 vuorokautta sovitusta vuokra-ajasta.

studio-624-pohjapiirros.jpg

Haluatko vuokrata studiotamme tuotantoon tai tapahtumaan. Kerro meille lisätietoja tarpeistasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

If you want to book our studio please fill in the forms below. Please inform us about all possible details about your event when contacting us.

Kiitos | Thank you!

Nimi | Name *
Nimi | Name
Ajankohta | Dates *
Ajankohta | Dates