Tervetuloa studiollemme Vallilaan. Studiomme on vuokrattavissa tuotantoihin ja tapahtumiin. Kaunis tehdasmiljöö tarjoaa urbaanit puitteet erilaisten yritystapahtumien- ja juhlien järjestämiseen. Vuokraamme studiotilaa myös kuvauskäyttöön.

Studiotila vuokrataan sellaisenaan, eli tyhjänä ja avarana. Tila voidaan tapahtumaa varten kalustaa erilliskorvausta vastaan.

Studion keittiö tarvikkeineen ja kahviastiasto on vieraiden vapaassa käytössä. Juhlatilan somistuksessa (esim. ilmapallot paikan päälle, kertakäyttöastiat yms.) auttaa tarvittaessa Pop up kemujen suunnittelu- ja juhlien järjestelypalvelu. 

Halutessanne myös catering on varattavissa kauttamme, mutta emme edellytä minkään tietyn palveluntarjoajan käyttöä. Omissa tarjoiluissamme suosimme lähi-, luomu- ja kasvisruokaa.

Vuokraus- ja varausehdot ja hinnasto

Päivävuokra arkisin 240 € ja viikonloppuvuokra: pe klo 17- su klo 12 450 €, vuorokausivuokra viikonloppuisin 350 €. Muut vuokra-ajat sopimuksen mukaan. Minimivuokraveloitus 1 päivä. Juhla- ja tapahtumakäytön yhteydessä veloitamme lisäksi 60 € suuruisen siivousmaksun.

Lisätiedot:

Vain maksettu vuokra tai varausmaksu vahvistaa varauksen. Viimeistään 2 viikkoa ennen vuokra-ajankohtaa peruutetusta varauksesta pidätämme 50 € varausmaksun, viimeistään viikko ennen tapahtuma-ajankohtaa peruutetusta varauksesta pidätämme puolet vuokrahinnasta ja alle viikkoa ennen tapahtuma-ajankohtaa peruutettu varaus veloitetaan sellaisenaan asiakkaalta. Varausmaksua ei palauteta.


Haluatko vuokrata studiotamme tuotantoon tai tapahtumaan. Kerro meille lisätietoja tarpeistasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

If you want to book our studio please fill in the forms below. Please inform us about all possible details about your event when contacting us.

Kiitos | Thank you!

Nimi | Name *
Nimi | Name
Ajankohta | Dates *
Ajankohta | Dates